Σαρωτές - ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

BROTHER ADS1700W Sheetfed Scanner (ADS1700WZU1)

322,30 €

BROTHER ADS2400N Sheetfed Scanner (ADS2400NZU1)

Το ADS-2400N Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν αποτελεσματικό σαρωτή εγγράφων δικτύου. Σαρώνει έως και 3.000 έγγραφα την ημέρα σε μια μεγάλη ποικιλία μέσων, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών καρτών και αποδείξεων σε έγγραφα πολλών σελίδων και χαρτί με μεγάλη διάρκεια. Αυτός ο προσιτός και οικονομικός χώρος σαρωτής δικτύου παρέχει σαρωμένα έγγραφα υψηλής ποιότητας, φιλικό προς το χρήστη λογισμικό, εύκολα προγραμματιζόμενα κλειδιά και συμβατότητα σε μια σειρά τύπων εγγράφων, προγραμμάτων οδήγησης και λειτουργικών συστημάτων. Το ADS-2400N σαρώνει έως και 40 σελίδες ανά λεπτό με έναν Αυτόματο Τροφοδότη Εγγράφων 50 φύλλων που υποστηρίζει μεικτά μέσα, συμπεριλαμβανομένων των A4, πλαστικών δελτίων ταυτότητας και αποδείξεων, εξοικονομώντας χρόνο όταν χρειάζεται να ψηφιοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία εγγράφων. Διαθέτει ταχύτητες σάρωσης διπλής όψης έως 40 σελίδες ανά λεπτό, ενσύρματο δίκτυο Gigabit Ethernet και σύνδεση USB 2.0 υψηλής ταχύτητας, καθώς και συμβατότητα με προγράμματα οδήγησης TWAIN, ISIS, WIA, ICA και SANE για βέλτιστη απόδοση.
356,50 €

BROTHER ADS2700W Sheetfed Scanner (ADS2700W)

439,20 €

BROTHER ADS3600W Sheetfed Scanner (ADS3600WZU1)

Το Brother ADS-3600W συγχωνεύει το premium υλικό διπλής σάρωσης και ένα πακέτο λογισμικού πλούσιο σε χαρακτηριστικά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή για αξιοσημείωτη εξοικονόμηση επιχειρήσεων και αυξημένη παραγωγικότητα. Υποστηρίζοντας μια ποικιλία τύπων εγγράφων, προγραμμάτων οδήγησης και λειτουργικών συστημάτων, το ADS-3600W διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη αφής LCD φιλική προς το προσωπικό, NFC (Near Field Communications) και ασύρματη συνδεσιμότητα για να εξασφαλίσει την ομαλή ενσωμάτωση στο υπάρχον περιβάλλον γραφείου σας. Η αποτελεσματική μονάδα είναι επίσης γρήγορη στις 50 σελίδες ανά λεπτό και αξιόπιστη με έναν ημερήσιο κύκλο εργασιών έως 5.000 φύλλα, καθιστώντας το ιδανικό για επιχειρήσεις που ψηφιοποιούν τακτικά πολλά έντυπα αντίγραφα.
784,30 €

BROTHER DS640 Portable Scanner (DS640)

Κάντε τη σάρωση, την αποθήκευση και την κοινή χρήση των εγγράφων σας χωρίς κόπο. Ο μικρός, συμπαγής σχεδιασμός, καθιστά το DSmobile DS-640 ιδανικό όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Είτε βρίσκεστε σε ρεσεψιόν είτε όταν είστε εκτός γραφείου, η μείωση της ποσότητας των εγγράφων και η διασφάλιση της ασφάλειας των εγγράφων είναι πάντα βασικά. Μια εξαιρετική επιλογή για χώρους υποδοχής, μικρά γραφεία και εργασία εν κινήσει.
141,15 €

BROTHER DS940DW Portable Scanner with Battery (DS940DW)

Το DSmobile DS-940DW έχει σχεδιαστεί για να είναι πραγματικά ευέλικτο. Με ενσωματωμένη μπαταρία, Wi-Fi και έξυπνο πάνελ LCD, η εγκατάσταση είναι εύκολη. Η ψηφιοποίηση των αρχείων σας, είτε στο γραφείο όπου ο χώρος είναι περιορισμένος είτε εκτός δρόμου είναι απλή. Σαρώστε τα έγγραφά σας απευθείας στο cloud χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά του Brother και μοιραστείτε εύκολα τα έγγραφά σας με συναδέλφους οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Οι πληροφορίες σας διατηρούνται ασφαλείς, εύκολες να βρεθούν και πιο βολικές για επεξεργασία. Με ένα μοναδικό σύστημα κυλίνδρων "U-path", δεν απαιτείται να έχετε επιπλέον χώρο πίσω από το σαρωτή για την τροφοδοσία του εγγράφου. Καθώς το έγγραφο μπαίνει, γλιστρά πάνω από το σαρωτή και σας επιστρέφεται.
196,80 €